Sivut

keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Elämä on kiireellistä...

...ainakin mulla nyt parin viikon verran ollu. Tälläki viikolla ollu reenejä, autokoulua, valmentajapalaveri, koulua (alko rankempi jakso koulussa) ja sitte perjantaina lähetään kisoihin Tampereelle. Tänään olis tossa parin tunnin päästä tosiaan valmentajapalaveri, meen sinne lähikirjaston ja keskustan kautta. Ja EI, en hullujen päivien kautta. Ostan glitterlakkaa, valitettavasti varmaa Stockmannilta, mutta sehän ei ole Hullujen Päivien tuote. Tein näes semmosen päätöksen, etten osta nyt syksyllä yhtään mitään hulluilta. Edes yksi kerta taukoa siitä hulinasta.
Mä kulutan sen sijaan aikaa kirjoja lukiessa (Laura!) ja ajamista opetellessa. Kyllä, mulla on tänään ensimmäinen ajotunti. Saankohan ees vaihteita vaihdettua...iiks.

Eilen psykologian ihanalla 5-kurssilla, persoonallisuuspsykologiaa, ihana<3 opettajamme kysyi ominaisuuksia, joista emme luopuisi, ja sitten sellaisia joista voisimme luopua. Minä en sitten luokan kuullen tätä listaa halunnut sanoa, mutta kirjoitanpahan sen tähän!
En haluaisi luopua:
Nauru, lukutoukkamaisuus (ota tuosta sitten selvää), sosiaalisuus, blondius (täytyy myöntää), se että tulen erilaisten ihmisten kanssa toimeen, se että pystyn hymyilemään vaikka kuinka ärsyttäisi sisäisesti, lojaalius, rehellisyys.
Voisin luopua:
Satunnainen laiskuus, makeanhimo 24/7, liiallinen äänekkyys, lyhyt pinna, tietty jääräpäisyys, ainainen uneliaisuus.
Ja sitten on niitä neutraaleja ominaisuuksia joista en oikein tiedä :D Osan noista voisin luopua-ominaisuuksista voisi parantaa...jos jaksaa (laiska!!!!)

Mutta nyt menen kirjastoon palauttelemaan kirjoja (Amy-sarjaa) ja lainaamaan uusia (Laura-sarjaa)!
See ya!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti