Sivut

tiistai 3. tammikuuta 2012

X-Mas and New Year's Eve

Hellou vaan kaikille! Lupasin päivittää ison kuvamäärän kanssa - noh, tässä on teille kuvia joululta (eli enimmäkseen lahjoja jee eikä kuvamääräkään ole iso hups)!
 Pyysin tosiaan tuota Hunted-kirjaa, mutta sitten sainkin vielä tuon Tempted-osan myös! Ja nehän on molemmat tosiaan jo luettuki...ehehehe. Suosittelen! Vois kenties tehdä esittelyn näistä tai ykkösosasta...
 Sitten sain Dermosilin Hand Creamin, Body Lotionin, Shower Gelin, Shampoon ja hoitoaineen. Kaikki tuoksua Red Orange. Tähän mennessä oon käyttäny vaan tuota käsivoidetta ja body lotionia. Ihan hyviä ovat kylläkin.
 Tämä oli iso yllätys - pyysin kyllä hajuvettä, mutta että sain Lancômen hajuveden+suihkugeelin+body lotionin!! Ovat kaikki olleet kyllä jo aika ahkerassa käytössä, niin ihanan tuoksuisia kaikki ovat :)
 Ja tämäkin oli yllätys, saimme siskon kanssa samanlaiset. Kyseessähän on Estëe Lauderin meikkipaletti - pakkauksesta löytyy puuteri, luomiväriä 4kpl, huulipunia 4kpl, poskipuna ja ripsiväri. Ja toki kaikille siveltimet :D
 Rahaa ja lahjakortti. Näillehän on aina käyttöä eikös juu?
 Mummo teki ihanat lapaset<3 Ja aika hyvään saumaan tulivat, mun entiset hyvät meni näes hukkaan just ennen joulua :D
 Ja sitten mummo teki vielä villasukat! Eipähä nytten jalat enää pakkasilla palele, kun nää laitetaan jalkaan!
Lisäksi sain lahjaksi suklaata useaa eri sorttia (tervetuloa lisäkilot) ja toisetkin sukat jotka näemmä unohdin kuvata. Njaa.
Tunnelmaa jouluaatolta, ei kyllä ollu yhtää jouluset vaatteet päällä :D Muuten oli kyllä joulufiilistä, piparit ja tortut (mitkä mä muuten tein nami! kaupan taikinasta tosin..) ja muutenki ruoka maistu. Niinku aina, haha.

Uudestavuodesta ei nyt oo mitään kuvia, tai joulun ja uudenvuoden välisestä ajasta, mutta eipä sillon mitään ihmeellistä nyt tapahtunutkaan. Joulun jälkeinen aika kului suurimmaksi osaksi television katselulla ja ylioppilaskokeisiin lukemisella JA inssillä! Ja korttihan sieltä tuli, jippii! Nyt kun sais auton käyttöön niin vois ajaakin :D
Uusvuosi meni aika rauhallisesti perheen kanssa - tehtiin pitsaa, juteltiin ja katseltiin Wendy Wo-leffaa ja sitten me lapset (:D) mentiin omiin huoneisiimme koneelle - sisko nettiin ja itse katselin Taru Sormusten Herrasta 2+3. Ja sen jälkeen jatkettiin vanhempien kanssa kuohuviinin maistelulla ja katsottiin Zorron Legendaa. Tämämpä jälkeen itse ainakin nukahdin, ilotulitusten paukkeeseen. Meillähän ei ammuttu ilotulitteita eikä valettu tinaa. Vaihtelu virkistää!
Mutta eipä tässä tällä hetkellä muuta, palataan asiaan viikon aikana, mää kun aion päivittää kun pystyn päivittämään täällä :)
Hyvää vuoden 2012 alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti