Sivut

perjantai 6. tammikuuta 2012

Turku City

Minäpäs päivitänki jo tänää (vai ehtiiköhä päivä vaihtua jo perjantaiks) wippii! Anyways, mää jopa muistin ottaa sen kameran sieltä laukusta, tästä tämä lähtee! :D
 Latte Cafe, söpö pieni paikka, tuossa kuvaa sen ruoka/juomalistasta. Juotiin serkun kanssa noi Choco Lattet, hyvää oli, vaikka ei vieläkää olla ihan varmoja että mitä se oli :D Maistu sekä kaakaolle että hyyyyvin vähän lattelle. Weird but good. Suosittelen paikkaa, osote on Kristiinankatu 5, 20100 Turku, käykääs siellä! :)
                                    Serkku soittelee poikaystävälleen, joka oli hiukan myöhässä :D

Me sitten hoksattiin tuossa seitsemän maissa, että damn, meillä on melkee tunti liikaa aikaa, ko leffa alko 20:45 (sitä ennen käytii kaupassa+jonotettii poppareita :D). Lopputulos: serkku lataa jonku ilmaispelin netistä, ei hajuakaa minkä nimisen, mitä me sitte pelataan 30 min siinä Turun Hansan Arnoldsissa :D Oli ohikulkijoilla varmaa iha kiva katella ko kaks tyttöö tuijottaa keskittyneesti puhelinta ja on kumartunu sen ylle. Näin meillä!
             Turun iiiiiiihana kauppatori noin klo 23:00 tänään. Sitähän näkyyki tossa todella paljon, jes!
Mää ite, jeah! Mun hiukset ei tykkää musta yhyy...tosin huomenna onki hiustenvärjäysoperaatio, saas nähä mite käy ko serkku värjää (kokemuksesta voin toki sanua että hyvin menee, hiusten tummuudesta en ossaa sanua ko tuli ostettua tummempi väri...)!
Nothing else, paitti että huomenna kuvia kuvanen uudesta tuotteesta minkä ostin (en kerro vielä!) ja tietty värjäyksen lopputulos. Niijoo, ja serkkupojan , jonka luokse me siis mennään huomenna illalla, kissasta+koirasta kuvia. Ja varmaa asunnosta+meistä iiiiiiiiihanista serkuksista!
P.S. mite nii mää oon väsyny? :D
-H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti