Sivut

lauantai 4. helmikuuta 2012

Hiljaiseloa, hups

Tässä on eletty vähän hiljaiseloa tosiaan blogin puolella. Syynä on ah niin ihana koeviikko, kirjoituksiin luku siinä samalla, viisi miljoonaa eri kirjoitelmaa ja sitten semmoinen asia kuin väsymys/uupumus. Aina kun nykyisin istahdan koneelle, en jaksa tehdä paljon muuta kuin seikkailla Facebookissa, Tumblr:issä ja lukea uutisia+sähköposteja. Ja aina en sitäkään. Mutta, kun ensi tiistaina alkaa se kauan odotettu lukuloma, on tällä tytöllä aikaa nukkua ne kaikenmaailman univelat pois :) Sitä odotellessa..

Lisäksi olen alkanut käymään Oulun Beauty Centerissä liikkumassa. Ne jumpat siellä (toistaiseksi käyty vain zumbissa ja bodycombatissa) ovat sellaisia, että sen jälkeen tosiaankin meinaa nukahtaa pystyyn (ei hyvä koska olen koneella aina jumpan jälkeen), ja varsinkin BodyCombatin jälkeen paikat on aivan jumissa. Nimimerkillä olen edelleenkin jumissa viime lauantain BodyCombatista. Ja hieroja-aikaahan minulla ei ole.
Mutta nyt jään pohdiskelemaan, menenkö tänään sinne jumppaan. On nimittäin semmoinen tunne, että jos menee, niin ei pääse huomenna sängystä ylös...
- H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti